About New Era Publications International ApS

Σχετικά με τη New Era Publications International ApS, Εκδότρια των New York Times και των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς του Συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ

Η New Era Publications, που βρίσκεται στην Κοπεγχάγη της Δανίας, είναι η εκδότρια των έργων πεζογραφίας και μυθιστοριογραφίας του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ που έγιναν μπεστ σέλερ διεθνώς.

Η New Era δημοσιεύει και διανέμει βιβλία του Λ. Ρον Χάμπαρντ με σκληρό και μαλακό εξώφυλλο καθώς και άλλα υλικά για την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή. Η ομοθυγατρική εταιρεία της New Era –η Bridge Publications, Inc., στο Λος Άντζελες– είναι η εκδότρια των έργων του για τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική, την Αφρική, την Ασία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ωκεανία.

Η New Era Publications, που ιδρύθηκε το 1969, βρισκόταν στην καρδιά της Κοπεγχάγης για το μεγαλύτερο διάστημα των σαράντα χρόνων της ιστορίας της, με τους αποθηκευτικούς της χώρους στο Άμαγκερ, στα προάστια της Κοπεγχάγης. Λόγω της επέκτασης της αγοράς της New Era σε καινούργιες χώρες, μικρός αριθμός εκδόσεων ήταν συχνά αναγκαίος, κι έτσι το πρώτο ψηφιακό τυπογραφικό πιεστήριο εγκαταστάθηκε το 2003.

Το 2006, τα Παγκόσμια Βραβεία Γκίνες ονόμασαν τον Λ. Ρον Χάμπαρντ ως τον περισσότερο δημοσιευμένο συγγραφέα στον κόσμο, με 1.084 τίτλους, καθώς και ως τον συγγραφέα με τα περισσότερα μεταφρασμένα έργα. Ως εκ τούτου, και προκειμένου να καλύψει την εκθετικά αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τα έργα του Λ. Ρον Χάμπαρντ, η New Era βρίσκεται σε συνεχή επέκταση.

Μόνο από το 2006, η New Era έχει αυξήσει την παραγωγή της κατά 600%. Και από το 2007, έχει παραγάγει 5,2 εκατομμύρια βιβλία και εκδόσεις που αντιπροσωπεύουν 3.246 διαφορετικούς τίτλους από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Τα στελέχη και το προσωπικό της New Era πέτυχαν αυτό το επίπεδο παραγωγής μέσω πρωτοφανούς οργανωτικής επέκτασης και τεχνολογικής προόδου. Πρώτον, με την υπερπλήρωση των χώρων εργασίας στην Κοπεγχάγη, το 2007 η New Era μετακινήθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στο Σμέτλαντ, στο προάστιο του Γκλόστρουπ.

Στη συνέχεια, η εντατική εκπαίδευση του προσωπικού και η εφαρμογή ενός προγράμματος βασισμένου στις αρχές διαχείρισης του Λ. Ρον Χάμπαρντ, επέτρεψε τη δημιουργία μιας πλήρως εκσυγχρονισμένης, αποτελεσματικής λειτουργίας, οδηγώντας το παραγωγικό δυναμικό σε υψηλότερα από ποτέ επίπεδα. Παράλληλα, η γραμμή παραγωγής της εκτύπωσης βιβλίων στη New Era εκσυγχρονίστηκε με υψηλού επιπέδου ψηφιακά τυπογραφικά πιεστήρια προσθέτοντας έτσι σαράντα επιπλέον μηχανές.

Εκτός αυτού, με την ιστορική δημοσίευση των εισαγωγικών βιβλίων Διανοητικής και Σαηεντολογίας του Λ. Ρον Χάμπαρντ, το 2009 σε τριάντα έξι νέες γλώσσες, η New Era τροποποίησε τις λειτουργίες της ώστε να αυξήσει το παραγωγικό δυναμικό της για άλλη μια φορά. Από τότε, εκδίδει και προμηθεύει βιβλία σε χώρες που θεωρούνται νέες, όπου τα μεταφρασμένα υλικά του Λ. Ρον Χάμπαρντ αναμένονταν από καιρό, όπως η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία, η Λιθουανία, η Τουρκία, η Ταϊλάνδη, η Κορέα, το Κουβέιτ, η Αίγυπτος και η Ουκρανία. Με τον τεράστιο αριθμό και την ποικιλία τίτλων και γλωσσών που χειριζόταν η New Era, ήταν αναγκαίο ένα σύστημα εκτύπωσης ανάλογο της ζήτησης, με άμεση εκπλήρωση των παραγγελιών, κι αυτό επιτεύχθηκε με τις νέες τεχνολογίες παραγωγής βιβλίων.

Σήμερα, έχοντας επεκταθεί από μια αίθουσα τυπογραφείου σε ένα ολοκληρωμένο εργοστάσιο ψηφιακής παραγωγής βιβλίων, που συνδυάζει εκτύπωση, τελική επεξεργασία, βιβλιοδεσία και την παράδοση, όλα να συμβαίνουν στον ίδιο χώρο, η New Era Publications είναι διεθνώς γνωστή ως η πρώτη στο πεδίο της ψηφιακής εκτύπωσης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός επαγγελματία του κλάδου, ο οποίος είναι εξοικειωμένος με τις λειτουργίες της New Era και το επίπεδο παραγωγής, είναι «ένας από τους πιο σύγχρονους εκδοτικούς οίκους στον κόσμο».

Αφού εδραιώθηκε ως πρωτοπόρος για τον εικοστό πρώτο αιώνα στον κλάδο των εκδόσεων, η New Era εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στη συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τις λύσεις που προσφέρει η Διανοητική και η Σαηεντολογία, παράγοντας και διανέμοντας τα υλικά του Λ. Ρον Χάμπαρντ σε πρωτοφανές επίπεδο σε δεκάδες έθνη.