ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Μέσα από όλες τις ψηφιακές λειτουργίες στην παραγωγή της, η New Era Publications δουλεύει με πολλούς επαγγελματίες σε όλο τον ευρωπαϊκό κλάδο εκδόσεων, συνεργαζόμενη με μερικές από τις πρώτες εταιρείες στον κόσμο στην τεχνολογία της πληροφορικής, της εκτύπωσης και της μαζικής παραγωγής ώστε να επιτύχει την υψηλότερη ποιότητα και ποσότητα παραγωγής. Ως αποτέλεσμα αυτής της ομαδικής εργασίας, η New Era έχει λάβει επίσημες αναγνωρίσεις από τις παρακάτω εμπορικές εταιρείες:

Hewlett Packard

Η Hewlett Packard, γνωστή και ως HP, είναι μια πολυεθνική αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1935, και μια από τις μεγαλύτερες παρόχους παγκοσμίως για τεχνολογικό εξοπλισμό πληροφορικής και λύσεων εφαρμογών. Η HP ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή όλων των μορφών ψηφιακού υλικού, συμπεριλαμβανομένου ενός ευρέος φάσματος ψηφιακών εκτυπωτών και προϊόντων απεικόνισης. Τηρούνται αρχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο για τον αριθμό των αντιτύπων που παράγονται σε μια συγκεκριμένη μηχανή εκτύπωσης, και οι πελάτες που ξεπερνούν το παγκόσμιο ρεκόρ αναγνωρίζονται τόσο από τη Hewlett Packard όσο και από το διανομέα της, Visutech, με τιμητικό δίπλωμα επιτυχίας.

Xerox Corporation

H Xerox Corporation, που ιδρύθηκε το 1906 στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, είναι μια παγκόσμια εμπορική εταιρεία της Fortune 500 για τη διαχείριση εγγράφων, που παράγει και παρέχει μια πλήρη γκάμα ψηφιακών τυπογραφικών πιεστηρίων. Η New Era Publications χρησιμοποιεί το σύστημα εκτύπωσης Xerox Docuprint 1050 συνεχούς τροφοδοσίας για τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις στην παραγωγή της. Η Xerox αναγνωρίζει τους πελάτες της με υψηλή παραγωγή με πιστοποιητικά επίτευξης όταν έχει πραγματοποιηθεί κάποιο ορόσημο με εξοπλισμό Xerox.