Όλα τα Εισαγωγικά Βιβλία του Λ. Ρον  Χάμπαρντ είναι τώρα µεταφρασµένα και διαθέσιµα σε 50 γλώσσες. Έτσι επικοινωνούµε µε το 90% του πληθυσµού της Γης απευθείας στη γλώσσα τους.

Τα Εισαγωγικά Βιβλία

Tα υλικά της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας συγκροτούν το µεγαλύτερο σύνολο πληροφοριών σχετικά µε τη διάνοια, το πνεύµα και τη ζωή. Περιέχουν νέες ανακαλύψεις που µπορεί να εφαρµόσει κανείς για να επιτύχει την προσωπική ευτυχία και ελευθερία που προκύπτει από το να καταλαβαίνει πραγµατικά τον εαυτό του, τους άλλους και τον κόσµο στον οποίο ζει.

Η Διανοητική και η Σαηεντολογία έχουν να κάνουν µε τη ζωή. Προορίζονται για τους συγγενείς, τους φίλους, τους συνεργάτες σας. Προορίζονται για εσάς. Θέτουν τα ερωτήµατα που έχουν συχνά οι άνθρωποι: Πώς µπορώ να τα πάω καλύτερα µε τους άλλους; Πώς µπορώ να γίνω περισσότερο επιτυχηµένος; Πώς µπορώ να επιτύχω µεγαλύτερη ασφάλεια; Πώς µπορώ να βοηθήσω τους φίλους µου να ευηµερήσουν; Είναι εφικτή η επιδίωξη της ευτυχίας; Εκατοµµύρια άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώµατα και σχεδόν κάθε χώρα στον πλανήτη έχουν βρει τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα στη Διανοητική και τη Σαηεντολογία.

Σε αυτή την ιστοσελίδα, θα βρείτε τα προτεινόµενα Εισαγωγικά Βιβλία, διαθέσιµα σε τυπωµένη και ηχογραφηµένη µορφή.

Αυτά τα υλικά δείχνουν το δρόμο για να γνωρίζετε πώς να γνωρίζετε, που ξεκλειδώνει τις πύλες για ένα καλύτερο µέλλον για εσάς. Ταξιδέψτε τον και θα δείτε.

ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Κάθε βιβλίο µε µαλακό εξώφυλλο έχει µπροστινά και πίσω εξώφυλλα που προεκτείνονται και διπλώνουν µέσα στη σελίδα για να κρατήσουν το σηµείο στο οποίο διαβάζετε. Μια εγκοπή στις άκρες των σελίδων παρέχει άµεση πρόσβαση στο γλωσσάριο. Εκτεταµένα γλωσσάρια παρέχουν ορισµούς επιπλέον της ορολογίας της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας, όπως ειδικές φράσεις, αργκό, ονόµατα, τόπους και ιστορικούς όρους. Τα γλωσσάρια είναι τόσο ολοκληρωµένα, ώστε κυριολεκτικά ορίζουν κάθε πιθανή άγνωστη λέξη. Λεπτοµερή ευρετήρια µε χιλιάδες παραποµπές σας επιτρέπουν να εντοπίσετε γρήγορα οτιδήποτε µέσα στα βιβλία – θέµατα, ανακαλύψεις, πίνακες, πρόσες και ιδέες-κλειδιά.

ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ

Τα ηχογραφηµένα βιβλία του Λ. Ρον Χάµπαρντ περιλαµβάνουν ολόκληρο το κείµενο του βιβλίου και ένα συνοδευτικό παράρτηµα µε σχετικά υλικά και το γλωσσάριο. Παρέχουν τέτοια πιστότητα απόδοσης, ώστε η κατανόηση είναι εύκολη.