Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

22ο Αμερικανικό ACC

22ο Αμερικανικό ACC

22ο Αμερικανικό ACC

Με την τεχνολογία για την επίτευξη της κατάστασης Κλήαρ και με τα μέσα για την εκπαίδευση των ώντιτορ που θα τη χρησιμοποιήσουν σε πλήρη ανάπτυξη, τα HGC «έσπαγαν» το ένα κέις πίσω από τ’ άλλο. Η εποχή με τα ομοιόμορφα και απαράλλαχτα αποτελέσματα είχε φτάσει. Όπως είπε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ στο 22ο Αμερικανικό ACC, «Απλώς χαράξαμε μια διαδρομή όχι μόνο μέσα από τη ζωή ώστε ένας συνάνθρωπός μας να μπορεί να την ακολουθήσει, αλλά έχουμε χαρτογραφήσει επίσης μια πορεία μέσω των δεδομένων που ανακαλύψαμε σχετικά με τη ζωή ώστε να μπορείτε να κάνετε κάποιον να προχωρήσει αρκετά γρήγορα». Από την άποψη αυτή, είχε πλέον αποφασίσει να ανοίξει τις πύλες σε νέους ανθρώπους. Και με την ακριβή πορεία, που την παρουσίασε πλήρως στο Συνέδριο για την Ανατομία της Ανθρώπινης Διάνοιας, ήταν διαθέσιμη και η ακριβής συνεδρία ώντιτινγκ γι’ αυτούς. Συγκεκριμένα, μια Πρότυπη Συνεδρία με τον Λ. Ρον Χάμπαρντ να τη διδάσκει για πρώτη φορά. Εδώ είναι τα δεδομένα τόσο μεγάλης σπουδαιότητας ώστε δήλωσε στους ώντιτορ ότι πρέπει όχι μόνο να τα μάθουν απ’ έξω, αλλά «απ’ έξω κι ανακατωτά!».Και με στόχο να δημιουργήσει επαγγελματίες σε υπερθετικό βαθμό, προσέφερε λεπτομερείς οδηγίες για τα πάντα, από τα προβλήματα παρόντα χρόνου και γιατί οι πρηκλήαρ αρνούνται να έχουν πραγματικότητα σχετικά με την ολική τροχιά, μέχρι τους πλήρεις μηχανισμούς της αντιδραστικής διάνοιας. Και δίνοντας την πρέπουσα σηµασία σε αυτές τις διαλέξεις ο Λ. Ρον Χάμπαρντ τις όρισε ως υποχρεωτική µελέτη για όλους όσοι βρίσκονται σ’ αυτά τα HGC που επιλύουν κέις.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€130
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 10

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: 22ο Αμερικανικό ACC

Αλλά, όταν φτάνεις σε µια Φόρµουλα, λειτουργείς βάσει Πρότυπης Συνεδρίας, βάσει τυπικού. Και πρέπει να τα µάθετε πολύ πολύ καλύτερα απ’ ό,τι µάθατε ποτέ τις Δέκα Εντολές, γιατί οι ζωές των ανθρώπων εξαρτώνται από το τυπικό της Πρότυπης Συνεδρίας. – Λ. Ρον Χάμπαρντ

Ήταν Ιανουάριος του 1961, και το πρόγραµµα Έρευνας και Ανάπτυξης του Λ. Ρον Χάμπαρντ στο Προχωρηµένο Μάθηµα Πρακτικής Διδασκαλίας επιταχυνόταν οδεύοντας προς το κλείσιµό του, καθώς επίσης και προς ένα απόγειο επιτευγµάτων που ποτέ πριν δεν τα είχε οραµατιστεί κανείς. Γιατί, έχοντας αναπτύξει την τεχνολογία ώστε να οδηγήσει κάθε ον στο Κλήαρ, είχε επίσης αναπτύξει τις διαδικασίες για να εκπαιδεύσει κάθε ώντιτορ ώστε να εφαρµόζει αυτή την τεχνολογία. Μετά απ’ αυτό, και σχεδόν χωρίς να πάρει ανάσα, έστρεψε την προσοχή του στο τελευταίο και κρίσιµο βήµα. Γιατί, κατά το προφανές, το µόνο πράγµα που θα µπορούσε να εµποδίσει ένα ον από την επίτευξη της ελευθερίας θα ήταν απλώς και µόνο να µην επωφεληθεί απ’ αυτήν. Έτσι προέκυψε η τεχνολογία της Διαδικασίας Εισαγωγής στη Συνεδρία για να οδηγήσει κάθε ον στη διαφώτιση και για να το βάλει εντός συνεδρίας (Συνέδριο του Λονδίνου για τη Διάδοση και τη Βοήθεια). Και, µε την εφαρµογή αυτών των τεχνικών στην άσκηση του ώντιτινγκ (1ο ACC στο Σαιντ Χιλ), υπήρξε πραγµατικά ένα νέο επίπεδο – το ένα µετά το άλλο τα κέις επιλύονταν και ανέτειλε η εποχή των απαράλλαχτων και οµοιόµορφων αποτελεσµάτων. Κι έτσι ο Ρον µπορούσε τώρα να «γυρίσει το διακόπτη» προς τη διάδοση και να ανοίξει τις πύλες σε νέους ανθρώπους να έρθουν µαζικά στη Σαηεντολογία. Έχοντας µια επακριβή και συγκεκριµένη πορεία για να το κάνει αυτό (Συνέδριο της Ανατοµίας της Ανθρώπινης Διάνοιας), ο Ρον επρόκειτο να παράσχει την επακριβή και συγκεκριµένη συνεδρία για τη στιγµή που θα έφταναν. Στ’ αλήθεια δεν ήταν απλώς κάτι εφαρµόσιµο σε ένα συγκεκριµένο πρόσες, αλλά, µάλλον, η διαδικασία για κάθε συνεδρία.

Συγκεκριµένα, στις 2 Ιανουαρίου 1961, στην Ουάσιγκτον, και µε την έναρξη του 22ου Αµερικανικού Προχωρηµένου Μαθήµατος Πρακτικής Διδασκαλίας, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ δίδαξε το πρωτοεµφανιζόµενο τυπικό για µια «Πρότυπη Συνεδρία». Επρόκειτο για δεδοµένα τόσο ζωτικά, που είπε στους µαθητές του 22ου Προχωρηµένου Μαθήµατος Πρακτικής Διδασκαλίας ότι δεν ήθελε να τα µάθουν απλώς απέξω. Όχι – ήθελε να τα µάθουν «απ' έξω κι ανακατωτά». Στην πραγµατικότητα, εκείνοι οι ώντιτορ θα αξιολογούνταν βάζοντας τα δυνατά τους. Καθώς είχαν το τυπικό διαθέσιµο, δεν υπήρχε δικαιολογία για οτιδήποτε λιγότερο από την επακριβή εφαρµογή της επακριβούς τεχνολογίας.

«Μια Πρότυπη Συνεδρία πρέπει να είναι τέλεια. Εάν κάποιος βγει από αυτή τη Μονάδα χωρίς να είναι σε θέση να κάνει µια τέλεια συνεδρία από την αρχή ως το τέλος, θα του ζητήσω να παραδώσει τον θήταν του. Ανοίξτε καλά τ’ αυτιά σας. Είναι πολύ σηµαντικό.

»Το τυπικό είναι σηµαντικό. Έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να έχετε ακρίβεια στο παράγγελµα του ώντιτινγκ, που δεν παρατηρείτε ότι και το τυπικό πρέπει να είναι ακριβές. Οπότε δώστε του προσοχή. Κατανοήστε το τέλεια».

Και, έχοντας το στόχο να δηµιουργήσει, από το 22ο Προχωρηµένο Μάθηµα Πρακτικής Διδασκαλίας, µια καινούργια φουρνιά ώντιτορ που θα µπορούσαν να επιλύσουν και να κάνουν Κλήαρ οποιοδήποτε κέις, πρόσφερε λεπτοµερή εκπαίδευση για να κάνει τον καθένα τους έναν αριστοτέχνη στην τεχνολογία του ώντιτινγκ. Ξεκινώντας από την ιστορία, το σκοπό και τη χρήση του ηλεκτροµέτρου, ειδικά σε σχέση µε το Τόουν Αρµ και τις αντιδράσεις της βελόνας, προχώρησε στο σύνολο των µηχανισµών της αντιδραστικής διάνοιας, στα προβλήµατα παρόντα χρόνου και στο λόγο που αυτά αποστερούν την πραγµατικότητα του πρηκλήαρ σε σχέση µε την τροχιά του παρελθόντος – εδώ υπήρξε ένα πραγµατικά περιεκτικό χτένισµα στο καθετί που χρειάζεται ένας ώντιτορ για να δηµιουργήσει σταθερό κέρδος στο κέις και να προχωρήσει τα κέις προς το Κλήαρ:

  • Φόρµουλα, Εισαγωγή στη Συνεδρία, Αγωγή – τι κάνει το καθένα και η σχέση μεταξύ τους·
  • Πρόσες της Χέβινγκνες – πώς κάνετε το τεστ γι’ αυτό, και ο σκοπός του για να σταθεροποιήσει τον πρηκλήαρ στον παρόντα χρόνο·
  • Προβλήµατα Παρόντα Χρόνου – πώς εµποδίζουν την πραγµατικότητα σε σχέση µε την τροχιά του παρελθόντος·
  • Λήθη – µε ποιον τρόπο αποτελεί γουίθχολντ από τον εαυτό·
  • Όβερτ και Γουίθχολντ – µια περιγραφή του ακριβούς µηχανισµού και του πώς το πρόσες Όβερτ/Γουίθχολντ λειτουργεί ως Πρόσες της Χέβινγκνες·
  • Πρόσες Εισαγωγής στη Συνεδρία αρ. 37 – τι κάνει και πώς γίνεται ώντιτινγκ μ’ αυτό·
  • Βοήθεια – η χρήση της, και ο λόγος που είναι το πρώτο σκαλοπάτι πνευµατικής υγείας·
  • Βοηθήµατα Διανοητικής – η χρήση τους στη Διαδικασία Εισαγωγής στη Συνεδρία.

Ως απόδειξη για όσα επιτεύχθηκαν, όταν οι ικανότητες αυτών των ώντιτορ εφαρµόστηκαν σε µια σειρά από κέις που προχωρούσαν αργά, η διαφορά από την άποψη της επιτάχυνσης στα κέρδη παρουσιάζεται καλύτερα µε το ίδιο το σχόλιο του Ρον ότι όλα τους τώρα «προχωρούσαν σαν τον άνεµο». Και δίνοντας την πρέπουσα σηµασία σε αυτές τις διαλέξεις ο Ρον τις όρισε ως υποχρεωτική µελέτη για όλους όσοι βρίσκονται σ’ αυτά τα HGC που επιλύουν κέις.

« Διαλέξεις για το Προχωρηµένο Μάθηµα Πρακτικής Διδασκαλίας