Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Η Παρέκκλιση και ο Χειρισμός της

Η Παρέκκλιση και ο Χειρισμός της

Η Παρέκκλιση και ο Χειρισμός της

Αυτή προδίδει τις πιο λαµπρές ελπίδες των ατόµων, διαλύει οικογένειες, προκαλεί αναστατώσεις µέσα σε οργανισµούς και ρίχνει ολόκληρες χώρες στο χάος. Ποιος είναι ο κακοήθης σπόρος που αναπτύσσεται µέσα στην ανθρώπινη διάνοια και ο οποίος όχι µόνο εµποδίζει τα άτοµα να «σκέφτονται σωστά», αλλά τα αναγκάζει να «υποδύονται» τους παραλογισµούς τους; Με την αποµόνωση του µικροβίου της καταστροφής που ήταν για τόσο καιρό κρυµµένο µέσα στην ανθρώπινη διάνοια, άτοµα, οµάδες, έθνη και ο πολιτισµός αυτός καθαυτός µπορούν να ελευθερωθούν από τις οδυνηρές συνέπειες της παρέκκλισης.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Βίντεο

Αποσπάσματα

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_abberation_title

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Η Παρέκκλιση και ο Χειρισμός της

Θα σας μιλήσω τώρα σχετικά με το τι είναι η παρέκκλιση. Παρέκκλιση. Εννοεί ακριβώς αυτό που λέει. Παρέκκλιση. Σημαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει ευθεία. Η παρέκκλιση είναι βασικά ένας όρος της οπτικής, ο οποίος έχει μεταπηδήσει στο πεδίο της διάνοιας.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Αυτή προδίδει τις πιο λαµπρές ελπίδες των ατόµων, διαλύει οικογένειες, προκαλεί αναστατώσεις µέσα σε οργανισµούς και ρίχνει ολόκληρες χώρες στο χάος.

Ποιος είναι ο κακοήθης σπόρος που αναπτύσσεται µέσα στην ανθρώπινη διάνοια και ο οποίος όχι µόνο εµποδίζει τα άτοµα να «σκέφτονται σωστά», αλλά τα αναγκάζει να «υποδύονται» τους παραλογισµούς τους; Η αποτυχία του Ανθρώπου επί πολλά δισεκατομμύρια χρόνια να βρει την αιτία της παρέκκλισης έχει στοιχίσει ανυπολόγιστες απώλειες από πλευράς προσωπικής δυστυχίας και κατεστραμμένων ζωών.

Αν, όμως, η απάντηση βρισκόταν, οι ορίζοντες δε θα είχαν όρια. Τα άτομα θα μπορούσαν να κατακτούν τη σταθερή επιτυχία που επιθυμούν. Οι οικογένειες θα πρόκοβαν, ενωμένες και δυνατές. Οι ομάδες και οι οργανισμοί θα ανέρχονταν σε νέα επίπεδα ευημερίας. Τα έθνη θα άκμαζαν, συνειδητοποιώντας ότι δε θα ήταν πλέον αναγκασμένα να επιλύουν τις διαφορές τους με τη βία και τον πόλεμο. Ακόμα και η αδελφοσύνη του Ανθρώπου θα μπορούσε να ξεφύγει από την ποίηση και να έρθει στην πραγματικότητα.

Εδώ, λοιπόν, με την απομόνωση του μικροβίου της καταστροφής που ήταν για τόσο καιρό κρυμμένο μέσα στην ανθρώπινη διάνοια, υπάρχει η γνώση για να πετύχει κανείς πραγματικά αυτούς τους στόχους. Άτομα, ομάδες, έθνη και ο πολιτισμός αυτός καθαυτός μπορούν να ελευθερωθούν από τις οδυνηρές συνέπειες της παρέκκλισης. Η απάντηση βρίσκεται στην ανακάλυψη της μέχρι τώρα άγνωστης διανοητικής εικόνας και, χάρη σε όλα όσα αποκαλύφθηκαν μ’ αυτό τον τρόπο, στην προοπτική ενός καλύτερου κόσμου για όλους.

« Κλασικες Διαλεξεις