Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους

Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους

Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους

Αισθάνεσαι ότι έχεις μικρότερη εγρήγορση και συναίσθηση απ’ όσο είχες παλιότερα; Ότι είσαι κουρασμένος ή ότι η ενέργειά σου έχει στερέψει χωρίς κανένα φανερό λόγο; Ότι είσαι ανέκφραστος ή ακόμα και άψυχος; Η ολοκαίνουργια έκδοση του βιβλίου Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους περιέχει τη λύση.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας πνίγεται στις τοξικές ουσίες: ναρκωτικά και φάρμακα, ρύποι, χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης, συντηρητικά τροφίμων και ούτω καθεξής. Οι ουσίες αυτές μπορούν να παραμείνουν στο σώμα σου για χρόνια, αμβλύνοντας τις αισθήσεις σου, μειώνοντας την ικανότητά σου να σκέφτεσαι καθαρά και, ακόμη χειρότερα, εμποδίζοντας την οποιαδήποτε πρόοδό σου, ψυχικά και πνευματικά.

Στο βιβλίο Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους του Λ. Ρον Χάμπαρντ δίνεται μια πλήρης περιγραφή του Προγράμματος Αποκάθαρσης, μιας εντελώς φυσικής αγωγής που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει τα συσσωρευμένα φάρμακα/ναρκωτικά και τις τοξίνες από τον οργανισμό σου και να σε απαλλάξει από τις ολέθριες επιπτώσεις που έχουν στο σώμα, τη διάνοια και το πνεύμα σου.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο και όλα τα κοινωνικά στρώματα είχαν την εμπειρία των αποτελεσμάτων από το Πρόγραμμα Αποκάθαρσης που τους άλλαξαν τη ζωή, στα οποία περιλαμβάνονται:

  • Η ικανότητα να σκέφτεσαι καθαρά
  • Αυξημένη ενέργεια, ενθουσιασμός και ζωντάνια
  • Μεγαλύτερη πνευματική εγρήγορση και ικανότητα συγκέντρωσης
  • Θεαματική βελτίωση της συνολικής υγείας και ευτυχίας
  • Μια πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή
  • Αυξημένη αίσθηση πνευματικής ευεξίας

Ανακάλυψε ο ίδιος το θαύμα του Προγράμματος Αποκάθαρσης στο βιβλίο Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους του Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€17
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
σελίδες: 290
εκδόθηκε: 2013

Διαφορετική Μορφοποίηση

Σκληρό Εξώφυλλο €30 Δείτε Περισσότερα

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους

Ακολουθεί ένα άρθρο του Λ. Ρον Χάμπαρντ, με τίτλο Η Βιοχημική μας Κοινωνία.

«Ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τη χημεία. Πολύ δύσκολα θα έβρισκε κανείς κάποιον στον σημερινό πολιτισμό που να μην επηρεάζεται απ’ αυτό το γεγονός. Καθημερινά, η μεγάλη πλειονότητα του κοινού υποβάλλεται σε μια λήψη από συντηρητικά τροφίμων και άλλων χημικών επιβλαβών ουσιών, μεταξύ των οποίων βλαβερές ουσίες και παρασιτοκτόνα που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Σ’ αυτά προστίθενται τα παυσίπονα, τα ηρεμιστικά, τα ψυχιατρικά και άλλα ιατρικά φάρμακα που χορηγούνται από τους γιατρούς. Επιπροσθέτως, η διαδεδομένη χρήση μαριχουάνας, LSD, κοκαΐνης και άλλων σκληρών ναρκωτικών, επιτείνουν έντονα το σκηνικό. ...

»Έχουν γραφτεί αμέτρητες σελίδες πάνω στο θέμα των τοξικών ουσιών, για τα αποτελέσματα που έχουν αναφερθεί λόγω αυτών και για τις προοπτικές για τον χειρισμό τους. Τα παραδείγματα είναι άφθονα τόσο στα έντυπα όσο και στις ειδήσεις.

»Το σημερινό περιβάλλον είναι διαποτισμένο με στοιχεία που είναι εχθρικά προς τη ζωή. Τα φάρμακα/ναρκωτικά, τα ραδιενεργά κατάλοιπα, οι ρυπαντές και οι χημικοί παράγοντες κάθε είδους όχι μόνο βρίσκονται παντού, αλλά επικρατούν όλο και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου. Για την ακρίβεια, έχουν γίνει τόσο διαδεδομένες, ώστε είναι σχεδόν αδύνατον να τις αποφύγει κανείς.

»Για παράδειγμα, μερικές από τις ουσίες που προστίθενται σε κονσερβαρισμένα λαχανικά ή σούπες θα μπορούσαν να θεωρηθούν τοξικές. Παίζουν τον ρόλο του συντηρητικού και η δράση ενός συντηρητικού είναι να παρεμποδίζει την αποσύνθεση. Ωστόσο, η πέψη και η κυτταρική λειτουργία βασίζονται στην αποσύνθεση. Με άλλα λόγια, αυτά τα πράγματα ίσως να είναι σπουδαία για τον κατασκευαστή, μια και συντηρούν το προϊόν, αλλά θα μπορούσαν να είναι πολύ βλαβερά για τον καταναλωτή. Δε μ’ έχει πιάσει κάποια τρέλα με τις τροφές ούτε κάποια τρέλα εναντίον των συντηρητικών. Το θέμα είναι ότι ο Άνθρωπος είναι περικυκλωμένος από τοξίνες.

»Αυτό και μόνο το παράδειγμα των συντηρητικών στα τρόφιμα απεικονίζει τον βαθμό στον οποίο μπορεί κάποιος να συναντά τοξικές ουσίες στην καθημερινή του ζωή.

»Συνδυάστε το αυτό, όμως, με το γεγονός ότι οι εχθροί διαφόρων χωρών χρησιμοποιούν ευρέως τον εθισμό στα φάρμακα/ναρκωτικά ως μηχανισμό δημιουργίας ηττοπάθειας, καθώς και με τα κράτη που ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην κατασκευή και στις δοκιμές πυρηνικών όπλων (αυξάνοντας έτσι την ποσότητα των ραδιενεργών υλικών που κυκλοφορούν ελεύθερα στο περιβάλλον). Προσθέστε, κατόπιν, την ευκολία προμήθειας των παυσίπονων και των κατευναστικών, την αυξανόμενη χρήση βιομηχανικών και αγροτικών χημικών ουσιών, καθώς και των τοξικών ουσιών που αναπτύσσονται για τον χημικό πόλεμο. Εν ολίγοις (θέτοντάς το πολύ ωμά), αυτή η κοινωνία, αυτή την εποχή, μαστίζεται από τις τοξικές ουσίες.

»Μ’ αυτήν ακριβώς την κατάσταση καταπιάνεται το Πρόγραμμα Αποκάθαρσης».

– Λ. Ρον Χάµπαρντ
« Εισαγωγικά Βιβλία