Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Σύγχυση και Σταθερά Δεδοµένα

Σύγχυση και Σταθερά Δεδοµένα

Σύγχυση και Σταθερά Δεδοµένα

Σε σχέση µε τη ζωή, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ σκιαγραφεί τη δοµή της σύγχυσης, δείχνοντας το λόγο για τον οποίο ένα σταθερό δεδοµένο είναι πολύ πιο πολύτιµο σε σύγκριση µε µια ακολουθία λογικών επιχειρηµάτων. Όσον αφορά το ώντιτινγκ, τα φαινόµενα που συνήθως συµβαίνουν ανάµεσα στον ώντιτορ και στον πρηκλήαρ, µέσα και έξω από το δωµάτιο του ώντιτινγκ, µπορούν να γίνουν κατανοητά από την άποψη της σύγχυσης και του σταθερού δεδοµένου. Κάποιος που ξέρει αυτή την τεχνολογία είναι προετοιµασµένος για µια µεγαλύτερη επιτυχία ως ώντιτορ, πρηκλήαρ και µεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Σύγχυση και Σταθερά Δεδοµένα

Θα σας μιλήσω τώρα για τη σύγχυση και τα σταθερά δεδομένα. Κι αυτά είναι φοβερά σημαντικά πράγματα όσον αφορά τη διάνοια, τον κόσμο, τον πρηκλήαρ και τον ώντιτορ.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Εδώ βρίσκεται η επαναστατική τεχνολογία που μπορεί να λύσει οποιαδήποτε σύγχυση – αλλά από μια καινούργια οπτική. Γιατί αυτό είναι το σταθερό δεδομένο που ισχύει και για τη ζωή και για το ώντιτινγκ.

Σε σχέση µε τη ζωή, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ σκιαγραφεί τη δοµή της σύγχυσης, δείχνοντας το λόγο για τον οποίο ένα σταθερό δεδοµένο είναι πολύ πιο πολύτιµο σε σύγκριση µε µια ακολουθία λογικών επιχειρηµάτων. Όσον αφορά το ώντιτινγκ, τα φαινόμενα που συνήθως συμβαίνουν ανάμεσα στον ώντιτορ και στον πρηκλήαρ, μέσα και έξω από το δωμάτιο του ώντιτινγκ, μπορούν να γίνουν κατανοητά από την άποψη της σύγχυσης και του σταθερού δεδομένου. Βλέποντάς το από αυτή την οπτική, το ώντιτινγκ και η σχέση ώντιτορ-πρηκλήαρ αποκτούν καινούργια σημασία, χάρη σ’ αυτές τις στοιχειώδεις αρχές που βρίσκονται στα θεμέλια κάθε επιτυχημένης συνεδρίας.

Επομένως, εδώ υπάρχουν ανακαλύψεις για το ίδιο το στημόνι και το υφάδι της ύπαρξης. Ανεξάρτητα από το εάν το άτοµο έχει επίγνωση ή όχι γι’ αυτές τις αρχές, βρίσκονται σε λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο, εφτά µέρες την εβδοµάδα. Όποιος γνωρίζει αυτή την τεχνολογία –και συγκεκριμένα όποιος κατανοεί τα πώς και τα γιατί της– είναι έτοιμος να πετύχει πολύ σπουδαιότερα πράγματα ως ώντιτορ, ως πρηκλήαρ και μέσα στη ζωή.

« Κλασικες Διαλεξεις