Εκδότριας του Συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στη λίστα των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ των Νιού Γιόρκ Τάιμς

Το Ελεύθερο Ον

 Το Ελεύθερο Ον

Το Ελεύθερο Ον

Μια επική ιστορία, µια ασύγκριτη περιπέτεια. Εδώ είναι η περιπετειώδης ιστορία του ελεύθερου όντος – τα λάθη που έκανε, γιατί τα έκανε και πώς οδήγησαν στην τελική του ήττα. Αλλά ο νέος κύκλος της ελευθερίας έχει αρχίσει. Οι θήταν, µετά από µια περίοδο παρακµής που κράτησε πάρα πολύ, µπορούν τελικά να ξαναβρούν όλη τους την ισχύ και τις ικανότητές τους. Μια ερώτηση παραµένει: Πώς αποφεύγεις µελλοντική παγίδευση και παραµένεις δυνατός και ελεύθερος; Αυτή τη φορά οι ΟΤ θα παραµείνουν ΟΤ, όχι µόνο για µερικά τρισεκατοµµύρια χρόνια, αλλά θριαµβευτικά και για πάντα.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Είναι κατάλληλο για να γίνει δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες Το Ελεύθερο Ον

Δε θα γίνετε ποτέ, δε θα γίνετε ποτέ ίδιοι μ’ αυτό που ήσασταν. Δεν μπορείτε να γίνετε οι ίδιοι όπως ήσασταν, γιατί τώρα είστε ένα πεπειραμένο εγώ. Ο, ναι, µπορείτε να είστε τόσο δυνατοί όπως ήσασταν κάποτε, δε νοµίζω όµως ότι θα µπορούσατε ποτέ να είστε ξανά τόσο ανόητοι. – Λ. Ρον Χάμπαρντ

Μια επική ιστορία, μια ασύγκριτη περιπέτεια – είναι μια από κείνες τις διαλέξεις που σχεδόν δε χρειάζεται εισαγωγή, αφού η θρυλική αφήγηση του Λ. Ρον Χάμπαρντ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο παγιδεύτηκαν τα όντα είναι η ιστορία του καθενός μας.

Εδώ βρίσκεται η εκπληκτική αλήθεια σχετικά με το μακροχρόνιο πόλεμο μεταξύ των θήταν και των πολιτισμών των κοινωνιών με σάρκινα σώματα – ένας πόλεμος κατά τον οποίο η απεριόριστη δύναμη δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα απέναντι στην πανουργία και την προδοσία. Πόλεμοι διαγαλαξιακοί που κράτησαν αιώνες με κύριο χαρακτηριστικό τις παγίδες για θήτα, τα διαστημόπλοια, τη συντριβή πλανητών και κάθε είδους όπερα του διαστήματος. Πάνω απ’ όλα, όμως, εδώ βρίσκεται το έπος του ελεύθερου όντος – τα λάθη που έκανε, ο λόγος που τα έκανε και πώς αυτά το οδήγησαν στην τελική του ήττα. Και, παρ’ όλο που αυτή η μνημειώδης δραματική ιστορία από την ολική τροχιά έχει τώρα τελειώσει, ο αντίκτυπός της συνεχίζει να διαμορφώνει την πορεία της Γης.

Από εδώ και πέρα, το σύμπαν θα αλλάξει, κι αυτό γιατί ένας νέος κύκλος ελευθερίας έχει αρχίσει. Οι θήταν, µετά από µια περίοδο παρακµής που κράτησε πάρα πολύ, µπορούν τελικά να ξαναβρούν όλη τους την ισχύ και τις ικανότητές τους. Όμως παραμένει το εξής μοναδικό ερώτημα: «Πώς μπορεί κανείς να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και μ’ αυτό τον τρόπο τις μελλοντικές παγίδες ώστε να μπορέσει να παραμείνει ισχυρός κι ελεύθερος;».

Ιδού λοιπόν η απάντηση. Αυτή τη φορά οι ΟΤ θα παραµείνουν ΟΤ, όχι µόνο για µερικά τρισεκατοµµύρια χρόνια, αλλά θριαµβευτικά και για πάντα.

« Κλασικες Διαλεξεις