Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Η Παραχώρηση Μπίινγκνες

Η Παραχώρηση Μπίινγκνες

Η Παραχώρηση Μπίινγκνες

Με µια τεχνολογία προερχόµενη κατευθείαν από τους Παράγοντες, εδώ έχουµε µια διάλεξη µε ξεχωριστή µαγεία, επειδή εδώ βρίσκεται η απάντηση σε ένα ερώτηµα που βασανίζει τους θήταν κατά τη διάρκεια όλης της ατέρµονης ύπαρξής τους: να παραχωρεί κανείς µπίινγκνες ή να µην παραχωρεί; Εκθέτοντας λεπτοµερώς την ιστορία για το πώς ένας θήταν, αφού παραχωρήσει µπίινγκνες, µετά µάχεται την µπίινγκνες που έχει παραχωρήσει, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ εξετάζει όλες τις συνέπειες του προβλήµατος. Υπάρχουν επίσης ζωτικές αλήθειες για κάθε Σαηεντολόγο, και όλες τους περιέχονται σε αυτό που ονόµαζε «ό,τι καλύτερο µπορεί να κάνει ένας θήταν».

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Η Παραχώρηση Μπίινγκνες

Μιλάµε γι’ αυτό που κάνει η ζωή καλύτερα: κινεί το µαγικό της ραβδί και λέει «να είσαι» ή «να ζεις» ή «να υπάρχεις» και τα πράγµατα το κάνουν. Αυτό είναι που κάνει η ζωή.–Λ. Ρον Χάμπαρντ

Με περιεχόμενο μια τεχνολογία παρμένη κατευθείαν από τους Παράγοντες, έχουμε εδώ μια διάλεξη με ξεχωριστή μαγεία – μια διάλεξη που ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έκρινε ότι ήταν τόσο σημαντική, που χρειάστηκε να την πολυγραφήσει για διανομή σε όλους τους ώντιτορ. Γιατί, εδώ βρίσκεται η απάντηση σε ένα ερώτημα που βασανίζει τους θήταν κατά τη διάρκεια όλης της ατέρμονης ύπαρξής τους: να παραχωρεί κανείς μπίινγκνες ή να μην παραχωρεί;

Εκθέτοντας λεπτομερώς την ιστορία για το πώς ένας θήταν, αφού παραχωρήσει μπίινγκνες, μετά μάχεται την μπίινγκνες που έχει παραχωρήσει, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ εξετάζει όλες τις συνέπειες του προβλήματος. Δηµιουργώντας το µέλλον του στιγµή προς στιγµή, ένας θήταν παραχωρεί µπίινγκνες µε αναρίθµητους τρόπους στο ΜΕΣΤ σύµπαν, στα ίδια του τα δηµιουργήµατα, στις άλλες µορφές ζωής και ακόµη και στην ίδια του την τροχιά του χρόνου. Γιατί, η παραχώρηση μπίινγκνες δεν είναι κάποιο σπάνιο ταλέντο ή ειδική επιδεξιότητα, αλλά μια φυσική ικανότητα που κάθε ον διαθέτει σε απεριόριστο βαθμό. Και, καθώς ο Λ. Ρον Χάμπαρντ εξερευνά το ατελείωτο φάσμα εφαρμογών της στο ώντιτινγκ, στην τέχνη και στη ζωή, περιγράφει πώς η ζωή καλωσορίζει εκείνους που παραχωρούν μπίινγκνες, και απορρίπτει αυτούς που δεν το κάνουν.

Εδώ λοιπόν βρίσκονται ζωτικές αλήθειες όχι μόνο για τους ώντιτορ, αλλά για κάθε Σαηεντολόγο. Διότι δεν πρόκειται για τίποτα λιγότερο από την ίδια την ουσία της ζωής που περιέχεται πλήρως σ’ αυτό που ο Ρον αποκαλεί: «ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας θήταν».

« Κλασικες Διαλεξεις