Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Μια Εισαγωγή στη Σαηεντολογία

Μια Εισαγωγή στη Σαηεντολογία

Μια Εισαγωγή στη Σαηεντολογία

Τι Είναι η Σαηεντολογία; Τι πρακτική εφαρμογή μπορεί να έχει η Σαηεντολογία για το μέσο άνθρωπο; Πώς μπορεί η Σαηεντολογία να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους; Γιατί βρίσκεται ο Άνθρωπος σ’ αυτόν τον πλανήτη και ποιος είναι ο σκοπός του εδώ;

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που τίθενται από εκατομμύρια ανθρώπους και σ’ αυτή τη σπάνια κινηματογραφημένη συνέντευξή του ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έδωσε τις απαντήσεις: γι’ αυτό που τον ώθησε στην αναζήτησή του ώστε να βοηθήσει την Ανθρωπότητα, για τις ανακαλύψεις και τις δυσκολίες που συνάντησε, που του προσέφεραν τις απαντήσεις για τη διάνοια και τη ζωή και πώς διαμόρφωσε την πορεία μέσω της οποίας μπορεί να επιτύχει κανείς νέες καταστάσεις ύπαρξης και ευτυχίας – όλα βρίσκονται εδώ όπως τα εξηγεί ο ίδιος ο Λ. Ρον Χάμπαρντ στον κόσμο.

Συναντήστε τον άνθρωπο που ίδρυσε μια νέα θρησκεία στην ατομική εποχή, μια θρησκεία που τώρα απλώνεται σ’ όλη την υδρόγειο, μια θρησκεία που αλλάζει την όψη της Γης, μια θρησκεία όπου η επιστήμη και η θρησκεία τελικά συναντιούνται και συνεπώς μια θρησκεία που μόνο Σαηεντολογία θα μπορούσε να ονομάζεται.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€18
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: DVD
δίσκοι: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Μια Εισαγωγή στη Σαηεντολογία

Δεν έζησα απομονωμένα και περιφρονώ το σοφό που δεν έζησε πραγματικά τη ζωή και το λόγιο που δε θα μοιραστεί τη γνώση του.

Υπήρξαν πολλοί σοφότεροι από εµένα, αλλά λίγοι έχουν διανύσει τόσο δρόµο.

Έχω δει τη ζωή από το ανώτερο επίπεδο προς το κατώτερο και από το κατώτερο προς το ανώτερο. Ξέρω πώς φαίνεται κι από τις δυο πλευρές. Και ξέρω ότι υπάρχει σοφία και ότι υπάρχει ελπίδα.– Λ. Ρον Χάµπαρντ

Αυτή η αποκλειστική συνέντευξη µε τον Λ. Ρον Χάμπαρντ κινηµατογραφήθηκε στο Σαλίσµπουρι της Ροδεσίας (σηµερινή Ζιµπάµπουε), το Μάιο του 1966, από τη Ροδεσιανή Τηλεόραση.

Στις αρχές αυτού του έτους ο Ρον έφυγε από το σπίτι του στη νότια Αγγλία και ταξίδεψε στη Ροδεσία για να συνεχίσει την έρευνά του στη Σαηεντολογία σχετικά µε τα υψηλότερα επίπεδα πνευµατικής επίγνωσης.

Τότε, όπως και σήµερα, η Σαηεντολογία εξαπλωνόταν µε εκπληκτικό ρυθµό και πολύ συχνά εµφανιζόταν µε πηχυαίους τίτλους στη διεθνή επικαιρότητα.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έδωσε αυτή τη συνέντευξη µε σκοπό να εξηγήσει πώς κατέληξε στις ανακαλύψεις που έκανε σχετικά µε τη διάνοια, το πνεύµα και τη ζωή και για να απαντήσει στις πιο συνηθισµένες ερωτήσεις που γίνονταν: Τι είναι η Σαηεντολογία; Γιατί είναι θρησκεία; Και πώς ωφελούνται οι άνθρωποι απ’ αυτήν;

Σας παρουσιάζουµε λοιπόν τη γεµάτη µε βαθιά κατανόηση και ειλικρίνεια συνέντευξη του 1966 µε τον ιδρυτή της ταχύτερα αναπτυσσόµενης θρησκείας στον κόσµο – της Σαηεντολογίας.

« Ο Ρον σε Φιλμ