Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Ο Άνθρωπος Ζώο και ο Άνθρωπος Θεός

Ο Άνθρωπος Ζώο και ο Άνθρωπος Θεός

Ο Άνθρωπος Ζώο και ο Άνθρωπος Θεός

Με µια νέα µατιά στα Οκτώ Δυναµικά, ο Ρον παραδίδει µια κλασική σκιαγράφηση της σχέσης µεταξύ των δυναµικών και της Τονικής Κλίµακας. Ξεκινά µε ένα χαρακτηρισµό των δυναµικών ως «µια βαθµιδωτή κλίµακα του σύµπαντος». Αυτή η διάλεξη είναι µια πρώτη περιγραφή αυτού που ο Ρον αποκαλεί «η θεωρία της εξατοµίκευσης» και δίνει µια τελείως νέα µατιά σε όλα όσα επιτυγχάνονται κάθε φορά που φτιάχνεται ένας Κλήαρ.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Ο Άνθρωπος Ζώο και ο Άνθρωπος Θεός

Στο κατώτατο άκρο της κλίμακας έχουμε τον Άνθρωπο ζώο. Οριστικά, τον Άνθρωπο ζώο. Κατανοητό; Στο πάνω άκρο της κλίμακας, στο απώτατο σημείο, έχουμε τον Άνθρωπο θεό.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Με µια νέα µατιά στα Οκτώ Δυναµικά, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ παραδίδει µια κλασική σκιαγράφηση της σχέσης µεταξύ των δυναµικών και της Τονικής Κλίµακας.

Ξεκινά με έναν πρώτο χαρακτηρισμό των δυναμικών ως «μια βαθμιδωτή κλίμακα του σύμπαντος». Καθώς ένα ον κατέρχεται στην Τονική Κλίμακα από Άνθρωπος-Θεός σε Άνθρωπος-ζώο, κάθε φάση της παρακμής του ακολουθεί κατ’ αναλογία μια διαδοχική εξατομίκευση από το Όγδοο Δυναμικό προς τα κάτω, φτάνοντας ακόμα χαμηλότερα από το Πρώτο Δυναμικό. Από αυτόν το μηχανισμό προέρχονται όλες οι ασυνείδητες ενέργειες, οι αντιδράσεις, οι βέιλενς, ακόμα και η ύπαρξη μιας Αντιδραστικής Διάνοιας.

Στο τέλος, το ον έχει παγιδευτεί. Και, ενώ η παγίδα έχει κατασκευαστεί από το ίδιο, δεν μπορεί πλέον να την ακυρώσει, γιατί, ελλείψει του ώντιτινγκ, η παγίδα είναι μόνιμη. Αυτή η διάλεξη είναι µια πρώτη περιγραφή αυτού που ο Ρον αποκαλεί «η θεωρία της εξατοµίκευσης» και δίνει µια τελείως νέα µατιά σε όλα όσα επιτυγχάνονται κάθε φορά που φτιάχνεται ένας Κλήαρ.

« Κλασικες Διαλεξεις