Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Η Κατανόηση του Ακατανόητου

Η Κατανόηση του Ακατανόητου

Η Κατανόηση του Ακατανόητου

Εδώ, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ περιγράφει πώς η κάθοδος ενός όντος από τη συνειδητή γνώση στη µη κατανόηση στο Διάγραµµα Ανθρώπινης Αξιολόγησης είναι παράλληλη µε την Τονική Κλίµακα. Δίνοντας ταυτόχρονα τις συνέπειες, όταν η δραστήρια, γεµάτη κατανόηση ζωή επιχειρεί να επικοινωνήσει µε τη νεκρή, άψυχη ύλη. Πριν από τη Σαηεντολογία, αυτή η ελικοειδής πτώση ήταν αµετάκλητη. Όµως, υπάρχει ένα πρόσες για να αποκαταστήσει την αυτοβουλία το οποίο, όπως το έχει θέσει ο Ρον, είναι «Θαύµα Θαυµάτων». Εδώ βρίσκεται τόσο ο µηχανισµός της παγίδευσης όσο και τα πώς και τα γιατί της Τεχνολογίας του Λ. Ρον Χάμπαρντ που χαράζει το δρόµο προς τα έξω.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Η Κατανόηση του Ακατανόητου

Το μυστήριο της ζωής και το μυστικό της ζωής είναι ότι αντιμετωπίζει κάτι που μπορεί να είναι ακατανόητο. Και ο τρόπος για να ξεφύγει κανείς απ’ αυτό είναι να εκτιμήσει το γεγονός ότι ακόμη και η ζωή μπορεί να παραμένει ζωντανή και να είναι ακατανόητη. Μπορείτε απλώς να αλλάξετε άποψη και να βάλετε τον εαυτό σας σ’ αυτή τη θέση, και θα αποτυπώσετε αυτό το πράγμα πέρα ως πέρα.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Σε μια διάλεξη η οποία συσχετίζει με ένα μοναδικό τρόπο τις σημαντικότερες επαναστατικές ανακαλύψεις της Σαηεντολογίας, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ συνδέει το επίπεδο του ARC ενός ατόμου με αυτό που αποκαλεί «το διάγραμμα της φθίνουσας κατανόησης», που ταυτόχρονα ονομάστηκε Διάγραμμα της Ανθρώπινης Αξιολόγησης. Καθώς περιγράφει πώς η κάθοδος ενός όντος από τη συνειδητή γνώση στη μη κατανόηση στο Διάγραμμα είναι παράλληλη με την Τονική Κλίμακα, απαριθμεί τις συνέπειες όταν η δραστήρια, γεμάτη κατανόηση ζωή επιχειρεί να επικοινωνήσει με τη νεκρή, άψυχη ύλη και να την κατανοήσει. Εδώ βρίσκεται η µοίρα που πλήττει ανθρώπους, όπως, για παράδειγµα, ο πυρηνικός φυσικός, ο οποίος, διερευνώντας ακατάπαυστα για µια θέση αιτίας ανάµεσα σε άτοµα και ηλεκτρόνια, βουλιάζει σε µια τόσο βαθιά µη κατανόηση ώστε µπορεί να τοποθετήσει το ΜΕΣΤ σε µια θέση ανώτερη από τη ζωή.

Πριν από τη Σαηεντολογία, αυτή η ελικοειδής πτώση ήταν αµετάκλητη. Αλλά «o, τι θαύµα!», όπως το θέτει ο Λ. Ρον Χάμπαρντ: ακόµα και όταν ένα άτοµο έχει φτάσει να είναι πλήρως εξαρτηµένο από το ΜΕΣΤ, υπάρχει ένα πρόσες για να αποκαταστήσει την αυτοβουλία του. Εδώ, συνεπώς, βρίσκεται τόσο ο μηχανισμός της παγίδευσης όσο και ένας περιεκτικός απολογισμός των πώς και των γιατί της Τεχνολογίας του Λ. Ρον Χάμπαρντ που χαράζει το δρόμο προς τα έξω.

« Κλασικες Διαλεξεις