Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Για το Δεύτερο Δυναµικό: Σεξ, Παιδιά και Οικογένεια

Για το Δεύτερο Δυναµικό: Σεξ, Παιδιά και Οικογένεια

Για το Δεύτερο Δυναµικό: Σεξ, Παιδιά και Οικογένεια

Το Δεύτερο Δυναµικό, η ώθηση προς την επιβίωση για την οικογένεια και τις µελλοντικές γενιές, έχει υπάρξει για πολύ καιρό πηγή µυστηρίου και σύγχυσης. Δεν είναι µικρή ανακάλυψη, συνεπώς, να απαντήσουµε τελικά στην ερώτηση πώς θα επιτύχουµε άπειρη επιβίωση σε αυτό το υψίστης σηµασίας κοµµάτι της ζωής. Με αυτή τη γνώση, όλοι µπορούν να ανακαλύψουν τι είναι στην πραγµατικότητα το Δεύτερο Δυναµικό και να κατανοήσουν την ακριβή του σχέση µε την υπόλοιπη ζωή τους. Και µε αυτό τον τρόπο, είτε ως άτοµα είτε ως ζευγάρια ή οικογένειες, µπορούν επιτέλους να συνειδητοποιήσουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το δυναµικό αυτό για την ευτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Βίντεο

Αποσπάσματα

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_second_dynamic_title

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Για το Δεύτερο Δυναµικό: Σεξ, Παιδιά και Οικογένεια

Οικογένεια είναι απλώς μια ομάδα με σκοπό τη σεξουαλική ευχαρίστηση και την ανατροφή των παιδιών και τα αμοιβαία οικονομικά πλεονεκτήματα μεταξύ μας. Ξέρετε, είναι μια μικρή ομάδα. Επομένως, έχουμε αυτή την ουσιαστική ομάδα. Η φυλή δε θα μπορούσε να υπάρχει πουθενά χωρίς την οικογένεια.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Στην έρευνά του για να κατανοήσει τον Άνθρωπο, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανακάλυψε ότι υπάρχει ένας μοναδικός κοινός παρονομαστής της ύπαρξης: Επιβίωσε! Άσχετα από τις διάφορες εμπειρίες ή δραστηριότητες των ατόμων, ο καθένας επιδιώκει να επιβιώσει και αυτός είναι ο μόνος κοινός παρονομαστής στο σύνολο της ζωής.

Στη συνέχεια, εξετάζοντας τη ζωή ακόμα πιο προσεκτικά, ανακάλυψε επιπλέον ότι η επιβίωση υποδιαιρείται σε οκτώ ξεχωριστές ωθήσεις και κίνητρα, γνωστά ως τα Οκτώ Δυναμικά. Με λίγα λόγια, επιδιώκει κανείς να επιβιώσει για τον εαυτό του (1ο), την οικογένεια και τη µελλοντική γενιά (2ο), την οµάδα του (3ο), την Ανθρωπότητα (4ο), όλους τους ζωντανούς οργανισµούς (5ο), το φυσικό σύµπαν (6ο), ως πνευµατικό ον και για τα άλλα πνευµατικά όντα (7ο) και για το Υπέρτατο Ον, ή άπειρο (8ο).

Το Δεύτερο Δυναμικό έχει υπάρξει για πολύ καιρό πηγή μυστηρίου και σύγχυσης, κατά κύριο λόγο επειδή προηγούμενες μελέτες για τον Άνθρωπο θεωρούσαν λανθασμένα το σεξ ως το μοναδικό λόγο για την ύπαρξη και, ταυτόχρονα, την πρωταρχική αιτία του παραλογισμού. Χωρίς να γνωρίζουν για τα Οκτώ Δυναμικά, αυτοί οι επαγγελματίες οδήγησαν πολλούς ανθρώπους στην αποτυχία – όχι μόνο σε σχέση με το Δεύτερο Δυναμικό, αλλά με τη ζωή αυτή καθαυτή. Το γεγονός ότι οι θεωρίες τους δεν ήταν εφαρμόσιμες αποδεικνύεται από τις σημερινές επιπτώσεις των αποτυχημένων διαπροσωπικών σχέσεων, τα διαλυμένα σπίτια και τη γεμάτη ανησυχία νεολαία.

Παρ’ όλο που είναι ένα δυναμικό από τα οκτώ, το Δεύτερο Δυναμικό είναι, φυσικά, σημαντικό για όλους. Δεν είναι µικρή ανακάλυψη, συνεπώς, να απαντήσουµε τελικά στην ερώτηση πώς θα επιτύχουµε άπειρη επιβίωση σε αυτό το υψίστης σηµασίας κοµµάτι της ζωής. Με αυτή τη γνώση, όλοι μπορούν να ανακαλύψουν τι είναι στην πραγματικότητα το Δεύτερο Δυναμικό και να κατανοήσουν την ακριβή του σχέση με την υπόλοιπη ζωή τους. Και µε αυτό τον τρόπο, είτε ως άτοµα είτε ως ζευγάρια ή οικογένειες, µπορούν επιτέλους να συνειδητοποιήσουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το δυναµικό αυτό για την ευτυχία.

« Κλασικες Διαλεξεις