Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Επιχείρηση Τρίτο Δυναμικό

Επιχείρηση Τρίτο Δυναμικό

Επιχείρηση Τρίτο Δυναμικό

Όλα ξεκίνησαν µε µια συγκλονιστική ανακάλυψη που πρόσφερε τη συγκεκριµένη τεχνογνωσία, και η φόρµουλα είναι ακριβής, προκειµένου να φτάσουν οι αλήθειες της Σαηεντολογίας σε κάθε τοµέα της κοινωνίας. Όταν εφαρµόστηκε για πρώτη φορά, η φόρµουλα αυτή παρήγαγε «μαγικά» αποτελέσµατα, πυροδοτώντας αµέσως µια έκρηξη εξάπλωσης, ενώ εξακολουθητικά παράγει θαύµατα όπου κι αν εφαρµόζεται. Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ περιγράφει µε λεπτοµέρειες την εκπληκτική επαναστατική ανακάλυψη που παρέχει τα µέσα να αγγίξουµε κάθε άτοµο µε το ανεκτίµητο δώρο της ελευθερίας.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Επιχείρηση Τρίτο Δυναμικό

Το να επικοινωνήσεις μ’ έναν άνθρωπο για θέματα που αφορούν τον ίδιο ως ον ή για να του πεις ότι δεν είναι τόσο πολύπλοκος, ότι μπορεί να γίνει κατανοητός, ότι μπορεί να υπάρχει, ότι μπορεί να είναι ευτυχισμένος –το να του πεις αυτά τα πράγματα– είναι σήμερα κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τίτλο ειδήσεων! Υπήρχαν άνθρωποι που µε κοίταζαν και ρωτούσαν: «Εννοείς ότι είναι δυνατό να κατανοήσω τον εαυτό µου;». – Λ. Ρον Χάμπαρντ

Καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σηµαντικό από το να φέρουµε την τεχνολογία του Λ. Ρον Χάμπαρντ στα χέρια κάθε άντρα, γυναίκας και παιδιού, οι αρχές που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά σε αυτή τη διάλεξη αποτελούν τον κεντρικό άξονα από τον οποίο εξαρτάται η εξάπλωση.

Όλα ξεκίνησαν µε µια συγκλονιστική ανακάλυψη που πρόσφερε τη συγκεκριµένη τεχνογνωσία, και η φόρµουλα είναι ακριβής, προκειµένου να φτάσουν οι αλήθειες της Σαηεντολογίας σε κάθε τοµέα της κοινωνίας. Όταν εφαρµόστηκε για πρώτη φορά, η φόρµουλα αυτή παρήγαγε «μαγικά» αποτελέσµατα, πυροδοτώντας αµέσως µια έκρηξη εξάπλωσης, ενώ εξακολουθητικά παράγει θαύµατα όπου κι αν εφαρµόζεται. Σε μια διάλεξη που στην ουσία θέτει τους κανόνες για ένα νικηφόρο παιχνίδι που όλοι οι Σαηεντολόγοι μπορούν να παίξουν, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ εδώ αφηγείται την αξιοθαύμαστη ιστορία αυτού που ο ίδιος αποκαλεί το πρώτο πρόγραμμα της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας – την Επιχείρηση Τρίτο Δυναμικό, μια βήμα προς βήμα διαδικασία για τη διάδοση «των απλών δεδομένων της Σαηεντολογίας».

Εδώ, λοιπόν, βρίσκεται η εκπληκτική ανακάλυψη που παρέχει στους Σαηεντολόγους τα μέσα να πλησιάσουν κάθε άτομο σε αυτό τον πλανήτη προσφέροντάς του το ανεκτίμητο δώρο της ελευθερίας.

« Κλασικες Διαλεξεις