Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Τυχαιότητα

Τυχαιότητα

Τυχαιότητα

Ποια είναι η άριστη ταχύτητα; Ποια είναι η άριστη θερµοκρασία; Ποιο είναι το βέλτιστο χρώµα; Οι απαντήσεις κάθε άλλο παρά ίδιες είναι από άτοµο σε άτοµο. Ακόµα και καθηµερινά ζητήµατα όπως η επιλογή της διασκέδασης, η κρίση κάποιου σχετικά µε το καλό γούστο, το φαγητό, το ποτό –στην πραγµατικότητα, σχεδόν τα πάντα στη ζωή– περνούν µέσα από το πρίσµα των θεωρήσεων ενός ατόµου για το ποια τυχαιότητα είναι η άριστη. Εδώ λοιπόν βρίσκονται οι ανακαλύψεις σχετικά µε τα όντα οι οποίες είναι απαραίτητες για τους ώντιτορ και ζωτικές για κάθε Σαηεντολόγο.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Τυχαιότητα

Θα µπορούσαµε να πούµε ότι η ζωή θα ήταν βιώσιµη ανάλογα µε την ταχύτητα που κάποιο άτοµο είχε αποφασίσει ότι θα ήταν βιώσιµη. Το καταλαβαίνετε; Η ζωή είναι βιώσιμη σε μια ασφαλή ταχύτητα, με άλλα λόγια είναι βιώσιμη στη βέλτιστη τυχαιότητα, δηλαδή είναι βιώσιμη υπό την προϋπόθεση ότι η τυχαιότητα που έχει κάποιος δε μειώνεται ή δεν αυξάνεται περισσότερο απ’ το όριο που εκείνος θεωρεί άνετο.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Ποια είναι η άριστη ταχύτητα; Ποια είναι η άριστη θερµοκρασία; Ποιο είναι το βέλτιστο χρώµα;

Οι απαντήσεις κάθε άλλο παρά ίδιες είναι από άτομο σε άτομο. Διότι κάθε άτομο παίζει ένα διαφορετικό παιχνίδι και η ανεκτικότητα του καθενός απέναντι στην τυχαιότητα καθορίζει τα παιχνίδια που παίζει.

Εδώ ο Λ. Ρον Χάμπαρντ εξετάζει την τυχαιότητα από όλες τις γωνίες και οπτικές, περιγράφοντας λεπτομερώς τη δομή της και δείχνοντας γιατί οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με τόσο διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα και καθημερινά ζητήματα όπως η επιλογή της διασκέδασης, η κρίση κάποιου σχετικά με το καλό γούστο, το φαγητό, το ποτό –στην πραγματικότητα, σχεδόν τα πάντα στη ζωή– περνούν μέσα από το πρίσμα των θεωρήσεων ενός ατόμου για το ποια τυχαιότητα είναι η άριστη.

Ο Άνθρωπος έχει επί μακρόν αναζητήσει τους λόγους για τις διαφορετικές εκδηλώσεις της ανθρώπινης συμπεριφοράς που δεν έχουν τέλος. Εδώ, λοιπόν, είναι οι απαντήσεις – οι ανακαλύψεις σχετικά με τα όντα οι οποίες είναι απαραίτητες για τους ώντιτορ και ζωτικές για κάθε Σαηεντολόγο.

« Κλασικες Διαλεξεις