Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Η Υπευθυνότητα – Πώς να Δηµιουργήσετε ένα Τρίτο Δυναµικό

Η Υπευθυνότητα – Πώς να Δηµιουργήσετε ένα Τρίτο Δυναµικό

Η Υπευθυνότητα – Πώς να Δηµιουργήσετε ένα Τρίτο Δυναµικό

Όταν η προθυµία να αναλάβει κανείς ευθύνη για τους άλλους αγκαλιάζει µια ευρεία σφαίρα και είναι ελεύθερη και ατρόµητη, τότε ακόµα και ένα άτοµο µόνο του µπορεί να εξαπλώσει την επιρροή του πολύ πέρα από το άµεσο περιβάλλον του. Είναι, όπως δηλώνει ο Λ. Ρον Χάμπαρντ, ένα φαινόµενο αδύνατο να εξηγηθεί µε τη λογική. Με τη μορφή ενός επείγοντος μηνύματος, σ’ αυτή τη διάλεξη βρίσκεται η τεχνολογία όχι μόνο για τη μαγική μεταμόρφωση μιας ζωής, ενός γάμου ή ενός οργανισμού, αλλά και για την αναβίωση στόχων και λειτουργιών σε ολόκληρα έθνη.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Η Υπευθυνότητα – Πώς να Δηµιουργήσετε ένα Τρίτο Δυναµικό

Τα δικαιώµατα έχουν διασφαλιστεί: το δικαίωµα της ελεύθερης έκφρασης, η ελευθερία του Τύπου, η ελευθερία της θρησκείας. Είναι πλήρως εγγυημένα, δε χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα γι’ αυτά. Ακούστε, αν υπάρχουν µόνο σε έντυπη µορφή χωρίς κανείς να σιγουρεύεται αν έχουν ισχύ αυτά τα δικαιώµατα, τότε αυτά παύουν να υπάρχουν!– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Με τον ίδιο τρόπο που οι αυτοματισμοί υπάρχουν στη διάνοια, έτσι υπάρχουν και στα έθνη. Με τον ίδιο τρόπο που οδηγούν ένα άτομο στην απώλεια των ικανοτήτων του, έτσι προκαλούν την παρακμή της εθνικής υπερηφάνειας, της ελευθερίας και της ικανότητας. Κι αυτό επειδή ο κοινός παρονομαστής τους είναι η απροθυμία για ανάληψη ευθύνης. Και οι συνέπειες σε ατομική και σε εθνική κλίμακα είναι ολοφάνερες στα ερείπια της κοινωνίας με τα οποία είναι στρωμένος ο δρόμος κάθε Σαηεντολόγου.

Σε αντίθεση μ’ αυτό, όταν η προθυμία να αναλάβει κανείς ευθύνη για τους άλλους αγκαλιάζει μια ευρεία σφαίρα και είναι ελεύθερη και ατρόμητη, ακόμα και ένα άτομο μόνο του μπορεί να εξαπλώσει την επιρροή του πολύ πέρα από το άμεσο περιβάλλον του. Είναι, όπως δηλώνει ο Λ. Ρον Χάμπαρντ, ένα φαινόµενο αδύνατο να εξηγηθεί µε τη λογική.

Για το λόγο αυτό παρέχει τα μέσα στους Σαηεντολόγους για τη δημιουργία ενός αληθινού Τρίτου Δυναμικού. Και αυτό επειδή πάνω σε αυτό τον κεντρικό άξονα στηρίζεται η εξάπλωση της Σαηεντολογίας και, συνεπώς, η επιβίωση του ίδιου του πολιτισμού. Με τη μορφή ενός επείγοντος μηνύματος, σ’ αυτή τη διάλεξη βρίσκεται η τεχνολογία όχι μόνο για τη μαγική μεταμόρφωση μιας ζωής, ενός γάμου ή ενός οργανισμού, αλλά και για την αναβίωση στόχων και λειτουργιών σε ολόκληρα έθνη.

« Κλασικες Διαλεξεις