Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Ο Δρόµος προς την Αλήθεια

Ο Δρόµος προς την Αλήθεια

Ο Δρόµος προς την Αλήθεια

Εδώ ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ξεγυµνώνει αιώνες σύγχυσης και µυστηρίου που υπήρχαν γύρω από το πανάρχαιο ερώτηµα: «Τι είναι η αλήθεια;». Δεδοµένου ότι τίποτα στο πεδίο της φιλοσοφίας δεν πλησιάζει καν το βάθος της κατανόησης που υπάρχει σε αυτή τη µία και µόνο διάλεξη, η σοφία της είναι στενά συνδεδεµένη µε τη ζωή, το µέλλον και την αιωνιότητα όλων των ανθρώπων. Εδώ, λοιπόν, βρίσκεται η απαράµιλλη διάλεξη του Λ. Ρον Χάμπαρντ για την αλήθεια: Πού θα βρεθεί, πού δε θα βρεθεί, και πώς, µέσα από το ώντιτινγκ και την εκπαίδευση, ο δρόµος που οδηγεί στην αλήθεια είναι επιτέλους ανοιχτός για τον καθένα ώστε να τον ταξιδέψει.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Ο Δρόµος προς την Αλήθεια

Δεν µπορείς να κοντοσταθείς στο δρόµο προς την αλήθεια. Αυτό είναι το μοναδικό μονοπάτι που πρέπει να διανύσεις μέχρι το τέρμα. Από τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου πάνω σ’ αυτή την πορεία, πρέπει να τη διανύσεις μέχρι το τέλος της. Διαφορετικά, θα σε βασανίζουν κάθε λογής δυσκολίες και αναστατώσεις.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Εδώ και αμέτρητες χιλιάδες χρόνια, φιλόσοφοι, προφήτες, επιστήμονες και πολλοί άλλοι έχουν αποπειραθεί να περπατήσουν το δρόμο της αλήθειας. Όμως, μέχρι τη στιγμή που ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ερεύνησε, ανακάλυψε και χαρτογράφησε πλήρως τη δομή της διάνοιας, του πνεύματος και της ζωής, ποτέ κανείς δεν είχε περπατήσει αυτό το δρόμο μέχρι το τέλος του.

Αυτή η φημισμένη διάλεξη είναι μια αθάνατη και καθοριστική δήλωση πάνω σε ένα θέμα που έχει συναρπάσει και προβληματίσει τον Άνθρωπο από τότε που άρχισε να σκέφτεται. Εδώ ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ξεγυμνώνει αιώνες σύγχυσης και μυστηρίου που προέκυπταν γύρω από το πανάρχαιο ερώτημα: «Τι είναι η αλήθεια;». Δεδομένου ότι τίποτα στο πεδίο της φιλοσοφίας για τον Άνθρωπο δεν πλησιάζει καν το βάθος της κατανόησης που υπάρχει σε αυτή τη μία και μόνο διάλεξη, η σοφία της είναι στενά συνδεδεμένη με τη ζωή, το μέλλον και την αιωνιότητα όλων των ανθρώπων. Γιατί όχι μόνο οι φιλόσοφοι, οι προφήτες και οι επιστήμονες, αλλά κάθε ανθρώπινο ον έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι στο δρόμο της αλήθειας: ο καλλιτέχνης, ο μαγαζάτορας, ο μηχανικός, ο πολιτικός, ο φούρναρης. Και το μόνο εμπόδιο που αντιμετωπίζουν βρίσκεται στην πιθανότητα να μην καταφέρουν να περπατήσουν το δρόμο αυτό μέχρι τέλους.

Εδώ, λοιπόν, βρίσκεται η απαράμιλλη διάλεξη του Ρον για την αλήθεια: πού θα βρεθεί, πού δε θα βρεθεί και πώς, μέσα από το ώντιτινγκ και την εκπαίδευση, ο δρόμος που οδηγεί στην αλήθεια είναι επιτέλους ανοιχτός για τον καθένα ώστε να τον ταξιδέψει.

« Κλασικες Διαλεξεις