Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Σαηεντολογία 0-8: Το Βιβλίο των Βασικών

Σαηεντολογία 0-8: Το Βιβλίο των Βασικών

Σαηεντολογία 0-8: Το Βιβλίο των Βασικών

Συνοδεύει όλα τα βιβλία, τις διαλέξεις και τα υλικά του Λ. Ρον Χάμπαρντ. Είναι το Βιβλίο των Βασικών, που περιέχει ουσιώδη δεδοµένα στα οποία θα αναφέρεστε διαρκώς: Τα Αξιώµατα της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας· Οι Παράγοντες· µια πλήρης συλλογή µε όλες τις Κλίµακες – πάνω από 150 συνολικά· λίστες των Αισθητήριων Αντιλήψεων και των Επιπέδων Επίγνωσης· όλοι οι Κώδικες και τα Πιστεύω και πολλά ακόµα. Οι ανώτεροι νόµοι της ύπαρξης βρίσκονται συµπυκνωµένοι σ’ αυτό τον έναν τόµο, όντας το απόσταγµα περισσότερων από 20.000 σελίδων γραπτού έργου, 3.000 διαλέξεων και πολυάριθµων βιβλίων.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€50
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
σελίδες: 544

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Σαηεντολογία 0-8: Το Βιβλίο των Βασικών

Η Σαηεντολογία 0-8: Το Βιβλίο των Βασικών είναι, στ’ αλήθεια, ο υπέρτατος οδηγός για όλα τα βιβλία, τις διαλέξεις και τα υλικά του Ρον και η απαραίτητη πηγή δεδοµένων για την ίδια τη Σαηεντολογία.

Αυτό το µοναδικό βιβλίο περιέχει τους ανώτερους νόµους της διάνοιας, του πνεύµατος και της ίδιας της ζωής, σ’ ένα απόσταγµα από 3.000 διαλέξεις, 20.000 σελίδες γραπτών και ολόκληρη τη βιβλιοθήκη των βιβλίων της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας.

Αυτά τα Αξιώµατα, οι Κώδικες και οι Κλίµακες είναι οι γραφικές εξηγήσεις της ύπαρξης, που έχουν αποκτηθεί από την άµεση παρατήρηση όλων των φασµάτων της λίβινγκνες. Εφαρµόζονται σε κέις, σε ανθρώπους, στα πάντα. Περιλαμβάνει:

  • Πάνω από 150 κλίµακες, γραφήµατα και διαγράµµατα που περιλαµβάνουν τα θέµατα της Τονικής Κλίµακας, του ARC, του ΜΕΣΤ, των Αισθήσεων, των Λογικών Αρχών, της Σκέψης, του Συναισθήµατος και της Προσπάθειας, της Αιτίας και του Αποτελέσµατος, της Υπευθυνότητας, της Επίγνωσης, της Συνειδητής Γνώσης, του Είµαι-Κάνω-Έχω, της Δηµιουργίας και της Καταστροφής, της Χέβινγκνες, του Σώµατος και πολλών άλλων
  • Όλοι οι Κώδικες και τα Πιστεύω, περιλαμβανομένου του Κώδικα του Ώντιτορ, του Κώδικα του Σαηεντολόγου, του Κώδικα Τιμής, του Πιστεύω ενός Αληθινού Μέλους μιας Ομάδας, του Πιστεύω ενός Καλού και Επιδέξιου Διαχειριστή και του Πιστεύω της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας
  • Τα Q (Προλογικές Αρχές) και οι Λογικές Αρχές
  • Τους Παράγοντες
  • Όλα τα Αξιώματα της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας
  • Το Διάγραμμα Ανθρώπινης Αξιολόγησης Χάμπαρντ και το Χάρτη Συμπεριφορών
  • Τα Δυναµικά
  • Τις Διχοτομίες
  • Τις 57 Ανθρώπινες Αισθήσεις
  • Και πολύ περισσότερα που δε βρίσκονται πουθενά αλλού – μόνο σε αυτό το βιβλίο

Το βιβλίο Σαηεντολογία 0-8 περιέχει αυτά καθαυτά τα θεμέλια γύρω από τα οποία περιστρέφεται κάθε τμήμα της ύπαρξης, πάνω στα οποία έχει χτιστεί ο δρόμος προς την Πλήρη Ελευθερία και βάσει των οποίων εσύ μπορείς να πετύχεις το πλήρες μέγεθος αυτής της ελευθερίας.

« Βασικά βιβλία