Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Σαηεντολογία και Παράδοση

Σαηεντολογία και Παράδοση

Σαηεντολογία και Παράδοση

Σε µια µνηµειώδη διάλεξη, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ αποδεικνύει πως η Σαηεντολογία αποτελεί τη συνέχεια των παραδόσεων που δηµιούργησαν τους µεγάλους πολιτισµούς αυτού του πλανήτη και του σύµπαντος, χτίζοντας πάνω σ’ αυτούς και εκπληρώνοντας τις υψηλότερες και τις παλαιότερες φιλοδοξίες τους. Και, αφού οι φιλοδοξίες αυτές βρίσκονται µέσα στα στήθη όλων των ανθρώπινων όντων, µια σωστά κατευθυνόµενη επικοινωνία για τις ανακαλύψεις, τους σκοπούς και τις χρήσεις της Σαηεντολογίας, θα βρει άµεση συµφωνία και υποστήριξη. Εδώ έχουµε την τεχνολογία για το πώς να µεταδίδεις τη Σαηεντολογία, που δεν είναι ζωτική µόνο για τη διάδοση, αλλά µπορεί να καθορίσει επίσης και το υπόβαθρο των µελλοντικών πολιτισµών.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Σαηεντολογία και Παράδοση

Έχουμε κάνει πρόοδο στο πώς να πετυχαίνουμε τους στόχους που ο Άνθρωπος έχει θέσει ανέκαθεν στην ανθρώπινη πορεία του. Και αυτό που έχει θεωρήσει καλό και έχει θεωρήσει επιθυμητό στο πεδίο της φιλοσοφίας, εμείς το έχουμε καταστήσει εφικτό από τεχνικής πλευράς – και αυτή είναι η εντυπωσιακή ανακάλυψη που έχουμε κάνει.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, στη φιλοσοφία και στις επιστήµες που ασχολούνται µε το θέµα της διάνοιας, εισέβαλε ένα θέµα ξένο προς τις παραδόσεις αιώνων. Ανατρέποντας μακραίωνες συνήθειες, ήθη και έθιμα που δίδασκαν τη συστηματική αναζήτηση και διατύπωση της αλήθειας, αυτός ο εισβολέας υποστήριξε ότι η γνώση για τον Άνθρωπο δε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για να ενδυναμωθούν οι αρετές του, αλλά για να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης οι αδυναμίες του. Και, καθώς οι δεκαετίες περνούσαν, οι μηχανισμοί ελέγχου και χειραγώγησης έφτασαν να σφετεριστούν τις παραδοσιακές διδασκαλίες.

Σε μια διάλεξη μνημειώδους θεματικού εύρους, ο Ρον Χάμπαρντ αποδεικνύει ότι, ενώ η υποβάθμιση των εθίμων ενός πολιτισμού θα προκαλέσει την παρακμή του, αντιθέτως η Σαηεντολογία έχει κληρονομήσει τις παραδοσιακές φιλοσοφικές αντιλήψεις. Κι αυτό γιατί η Σαηεντολογία αποτελεί τη συνέχεια των παραδόσεων που δημιούργησαν τους μεγάλους πολιτισμούς αυτού του πλανήτη και του σύμπαντος, χτίζει πάνω σ’ αυτούς και εκπληρώνει τις υψηλότερες και παλαιότερες φιλοδοξίες τους. Και, αφού οι φιλοδοξίες αυτές βρίσκονται μέσα στα στήθη όλων των ανθρώπινων όντων, μια σωστά κατευθυνόμενη επικοινωνία για τις ανακαλύψεις, τους σκοπούς και τις χρήσεις της Σαηεντολογίας, θα βρει άμεση συμφωνία και υποστήριξη.

Για το σκοπό αυτό, ο Ρον Χάμπαρντ μάς δίνει έναν περιεκτικό, πλήρη απολογισμό για τον τρόπο με τον οποίο τα βασικά στοιχεία της Σαηεντολογίας είναι αλληλένδετα με τις συνήθειες, τα ήθη και έθιμα, τις πολιτικές, τους νόμους και τις παραδόσεις που υφαίνουν τον ιστό ενός πολιτισμού. Εδώ έχουµε την τεχνολογία για το πώς να µεταδίδεις τη Σαηεντολογία, που δεν είναι ζωτική µόνο για τη διάδοση, αλλά µπορεί να καθορίσει επίσης και το υπόβαθρο των µελλοντικών πολιτισµών.

« Κλασικες Διαλεξεις