Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Αυτοανάλυση

Αυτοανάλυση

Αυτοανάλυση

Χρησιμοποιώντας αυτό το βιβλίο και μέσω μιας σειράς ανάλαφρων αλλά και ισχυρών διαδικασιών που εφαρμόζονται για λίγο χρόνο, όπως για παράδειγμα μισή ώρα την ημέρα για δύο εβδομάδες, ένα άτομο από μόνο του μπορεί να ανέβει σημαντικά στην Τονική Κλίμακα και μπορεί ο ίδιος να βγάλει τον εαυτό του από σχεδόν οποιαδήποτε άσχημη κατάσταση. Όπως δήλωσε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ μετά τη δημοσίευσή της: «Είναι ολοκαίνουργια». Γιατί με μια σαρωτική κίνηση ο Ρον παρέχει τα εργαλεία στον καθένα για να βελτιώσει το κέις και τη ζωή του με τις δικές του δυνάμεις.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€17
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: Βιβλίο Εργασίας
σελίδες: 384

Διαφορετική Μορφοποίηση

Σκληρό Εξώφυλλο €35 Δείτε Περισσότερα
Ηχογραφημένο Βιβλίο σε CD €30 Δείτε Περισσότερα

Βίντεο

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Αυτοανάλυση

Γνωρίζεις πραγµατικά τον εαυτό σου;

Τώρα µπορείς να τον γνωρίσεις µε την Αυτοανάλυση. Αυτό το βιβλίο σε ταξιδεύει στο παρελθόν σου, στις δυνατότητές σου, στη ζωή σου. Πρώτα, µε µια σειρά βηµάτων αυτοεξέτασης και µε τη χρήση µιας ειδικής εκδοχής του Διαγράµµατος Ανθρώπινης Αξιολόγησης Χάµπαρντ, εντοπίζεις πού βρίσκεσαι στην Τονική Κλίµακα. Στη συνέχεια, εφαρµόζοντας µια σειρά ανάλαφρων αλλά πανίσχυρων πρόσες, ξεκινάς τη µεγάλη περιπέτεια της ανακάλυψης του εαυτού σου. Το βιβλίο αυτό περιλαµβάνει ακόµα τις αρχές, µέσω των οποίων µπορεί κανείς να προσεγγίσει οποιοδήποτε κέις, από το πιο χαµηλό µέχρι το πιο υψηλό, καθώς επίσης και τεχνικές του ώντιτινγκ τόσο αποτελεσµατικές ώστε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ τις αναφέρει συνεχώς όλα τα επόµενα χρόνια των ερευνών του προς τις ανώτατες καταστάσεις ύπαρξης. Αυτό το βιβλίο όχι µόνο µπορεί να ανεβάσει κάποιον στην Τονική Κλίµακα, αλλά µπορεί να τον αποσπάσει από σχεδόν οποιαδήποτε άσχηµη κατάσταση. Περιλαμβάνει:

  • Τους νόμους της επιβίωσης και της αφθονίας
  • Την πιο λεπτομερή περιγραφή της συνειδητότητας
  • Τις προσπάθειές µας για αθανασία και τη σχέση της µε την ύλη, την ενέργεια, το χώρο και το χρόνο
  • Περιεκτικές αναλύσεις που περιγράφουν ένα ευρύ φάσµα ανακαλύψεων και περιλαµβάνουν το χρόνο, τη θύµηση, τη λησµοσύνη, τη φαντασία, τις βέιλενς και ειδικές λίστες ώντιτινγκ για τον καθένα
  • Και πέρα από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, λίστες αυτοπρόσεσινγκ που προσφέρουν το ισχυρότερο ώντιτινγκ και οι οποίες μπορούν να γίνουν οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό κόσμο του εαυτού σου

Tα εµπόδια της ζωής είναι στην πραγµατικότητα µόνο σκιές. Γνώρισε τον εαυτό σου, όχι απλά µια σκιά του εαυτού σου. Η Αυτοανάλυση θα σου δείξει τον τρόπο.

« Εισαγωγικά Βιβλία