Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Η Ιστορία της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας

Η Ιστορία της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας

Η Ιστορία της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας

Ξεκίνησε από τα περιπετειώδη νεανικά χρόνια του στη σκληρή αµερικανική Δύση κι έφτασε µέχρι τη µακρινή του περιπλάνηση στη µυστηριώδη Ασία κι από την εικοσαετή του έρευνα για την ουσία της ζωής έφτασε µέχρι το θρίαµβο της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας. Αυτή είναι η ιστορία που αφηγείται ο Λ. Ρον Χάμπαρντ σε µια διάλεξη τόσο θρυλική, που είναι ξακουστή σε εκατοµµύρια ανθρώπους.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Βίντεο

Αποσπάσματα

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_sds_title

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Η Ιστορία της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας

Για να γνωρίσεις πραγµατικά τη ζωή, πρέπει να γίνεις µέρος της. Πρέπει να ενδιαφερθείς και να κοιτάξεις· πρέπει να διεισδύσεις σε κάθε γωνιά της ύπαρξης. Πρέπει να συναναστραφείς µε όλα τα είδη ανθρώπων για να µπορέσεις τελικά να καθορίσεις τι είναι ο άνθρωπος.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Μέσα από ένα μακρύ και εντυπωσιακό ταξίδι που οδήγησε στην ίδρυση της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ πέτυχε όντως αυτό το στόχο. Ξεκίνησε από τα περιπετειώδη νεανικά χρόνια του στη σκληρή αµερικανική Δύση κι έφτασε µέχρι τη µακρινή του περιπλάνηση στη µυστηριώδη Ασία κι από την εικοσαετή του έρευνα για την ουσία της ζωής έφτασε µέχρι το θρίαµβο της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας. Αυτή είναι η ιστορία που αφηγείται ο Λ. Ρον Χάμπαρντ σε µια διάλεξη τόσο θρυλική, που είναι ξακουστή σε εκατοµµύρια ανθρώπους.

Πώς µπόρεσε ένας άνθρωπος να ανακαλύψει την πηγή όλης της ανθρώπινης παρέκκλισης και να παραδώσει µια αληθινή τεχνολογία µέσω της οποίας ο Άνθρωπος θα µπορούσε να ανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα εντιµότητας, αξιοπρέπειας και προσωπικής ελευθερίας; Η απάντηση βρίσκεται εδώ, στην προσωπική αφήγηση του Λ. Ρον Χάμπαρντ για εκείνο το μακρινό ταξίδι με σκοπό μια νέα κατάσταση ύπαρξης την οποία ο Άνθρωπος ονειρευόταν για περισσότερο από 2.500 χρόνια, μια ιστορία που μπορούσε να ειπωθεί μόνο από τον άνθρωπο που την έζησε.

« Κλασικες Διαλεξεις