Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Οι Εφαρμογές της Σαηεντολογίας

Οι Εφαρμογές της Σαηεντολογίας

Οι Εφαρμογές της Σαηεντολογίας

Χωρίς τη γνώση που ανακαλύφθηκε στη Σαηεντολογία σχετικά µε τη διάνοια, το πνεύµα και τη ζωή, η εκπαίδευση όχι µόνο υστερεί σε στοιχεία που είναι ουσιώδη για να έχει επιτυχία, αλλά οι ατέλειές της έχουν «σακατέψει» πολιτισµούς. Έτσι ο Λ. Ρον Χάμπαρντ παρέχει µια αναλυτική και πολύ συγκεκριµένη περιγραφή για το πώς µια περιοχή της εκπαίδευσης όπου σηµειώνεται αποτυχία µπορεί να µεταµορφωθεί σε σκηνικό λαµπρής επιτυχίας, απλώς µε την εφαρµογή βασικών αρχών της Σαηεντολογίας. Στηριζόµενη πάνω σε µια τεχνολογία για την ίδια τη ζωή, η εκπαίδευση µπορεί επιτέλους να κατανοήσει το πραγµατικό δυναµικό της, παρέχοντας στα άτοµα και στους πολιτισµούς ένα ακλόνητο θεµέλιο για επιτυχία κι ευηµερία.

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Οι Εφαρμογές της Σαηεντολογίας

Στην πραγματικότητα το θέμα δεν είναι µε ποιον τρόπο θα συνεχίσει ο Άνθρωπος από αυτό το σημείο, αφού έχουμε όντως τα µέσα µε τα οποία ο Άνθρωπος θα μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό του και τις κοινωνίες του. Αυτά τα µέσα τα έχουμε στη Σαηεντολογία κατά την εφαρμογή της στην εκπαίδευση, γιατί µπορούµε να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους σήμερα, ίσως για πρώτη φορά.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, ένας μόνο παράγοντας συνέβαλε πραγματικά στη βελτίωση των ατόμων. Κι αυτός ήταν η εκπαίδευση. Αλλά, χωρίς τη γνώση που ανακαλύφθηκε στη Σαηεντολογία σχετικά με τη διάνοια, το πνεύμα και τη ζωή, η εκπαίδευση όχι μόνο υστερεί σε στοιχεία που είναι ουσιώδη για να έχει επιτυχία, αλλά οι ατέλειές της έχουν «σακατέψει» πολιτισμούς. Και σήμερα, σε όλη την έκταση του εκπαιδευτικού χώρου, οι δάσκαλοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με προβλήματα τα οποία, όταν τα αντιμετωπίσει κανείς με την τεχνολογία της Σαηεντολογίας, αμέσως υποχωρούν.

Έτσι ο Λ. Ρον Χάμπαρντ παρέχει μια αναλυτική και πολύ συγκεκριμένη περιγραφή για το πώς μια περιοχή της εκπαίδευσης όπου σημειώνεται αποτυχία μπορεί να μεταμορφωθεί σε σκηνικό λαμπρής επιτυχίας, απλώς με την εφαρμογή βασικών αρχών της Σαηεντολογίας. Καθώς μας δίνει λεπτομερώς το ένα παράδειγμα μετά το άλλο, αυτό που προκύπτει δεν είναι μόνο ότι η Σαηεντολογία μπορεί να προάγει σε μέγιστο βαθμό την εκπαίδευση, αλλά ότι η εκπαίδευση ξεκινάει με τη Σαηεντολογία. Αυτές οι εφαρμογές εκτείνονται πολύ πέρα από το σχολείο και το πανεπιστήμιο, αγγίζοντας οποιονδήποτε τομέα στον οποίο εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες και κυβερνήσεις διδάσκουν και εκπαιδεύουν.

Στηριζόμενη πάνω σε μια τεχνολογία για την ίδια τη ζωή, η εκπαίδευση μπορεί επιτέλους να κατανοήσει το πραγματικό δυναμικό της, παρέχοντας στα άτομα και στους πολιτισμούς ένα ακλόνητο θεμέλιο για επιτυχία κι ευημερία.

« Κλασικες Διαλεξεις