Εκδοτικός οίκος του συγγραφέα Λ. Ρον Χάμπαρντ με έργα του στις λίστες
των Μπεστ Σέλερ Διεθνώς και των Μπεστ Σέλερ της New York Times

Οι Σαηεντολογικοί σας Οργανισμοί και τι σας Προσφέρουν

Οι Σαηεντολογικοί σας Οργανισμοί και τι σας Προσφέρουν

Οι Σαηεντολογικοί σας Οργανισμοί και τι σας Προσφέρουν

Ο σκοπός παραµένει ο ίδιος: Να κάνουµε Κλήαρ κάθε ον στη Γη. Αλλά, αν και οι τεχνικές διαδικασίες για να φτάσουµε αυτό το στόχο είναι υπαρκτές εδώ και καιρό, ένα τόσο σηµαντικό εγχείρηµα απαιτεί κάτι περισσότερο. Ειδικότερα, τα µέσα µε τα οποία να εξασφαλίσουµε ότι οι ώντιτορ παραδίδουν στους πρηκλήαρ τους την ακριβή και σωστή τεχνολογία. Σ’ αυτή την ξεχωριστή διάλεξη για το πώς οι οργανισµοί της Σαηεντολογίας εκπληρώνουν τις ύψιστες ευθύνες τους, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ όχι µόνο αποκαλύπτει το ζωτικό συνδετικό κρίκο µεταξύ τεχνολογίας και οργάνωσης, αλλά και µέσω αυτής της σχέσης, την επίτευξη της επιχείρησης «Κλήαρ Κόσµος».

Διαβάστε Περισσότερα
Αγορά
€15
Δωρεάν Αποστολή Πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.
Σε Απόθεμα Η παραγγελία σας θα σταλεί μέσα σε 24 ώρες
Μορφή: CD
Διαλέξεις: 1

Περισσότερες Πληροφορίες για το εξής: Οι Σαηεντολογικοί σας Οργανισμοί και τι σας Προσφέρουν

Έχει υπάρξει φιλοδοξία µου εδώ και πολύ καιρό το να είµαι σε θέση να πω σε κάθε ανθρώπινο ον στη Γη ότι θα µπορούσε να πάει σε οποιονδήποτε οργανισµό της Σαηεντολογίας είτε πρόκειται για κέντρο είτε για Γραφείο Πόλης είτε για Κεντρικό Οργανισµό, να περάσει από την κεντρική είσοδο και µετά από έναν άλφα αριθµό ωρών πρόσεσινγκ –θα µπορούσατε να αναφέρετε έναν ακαθόριστο αριθµό ωρών–, να βγει από αυτή την είσοδο έχοντας γίνει Κλήαρ.– Λ. Ρον Χάμπαρντ

Καθώς η Σαηεντολογία επεκτείνεται όλο και περισσότερο απ’ άκρη σ’ άκρη στον πλανήτη, ο σκοπός παραμένει αυτός που ήταν πάντα – να γίνει Κλήαρ κάθε ον πάνω στη Γη. Αλλά, αν και οι τεχνικές διαδικασίες για να φτάσουμε αυτό το στόχο είναι υπαρκτές εδώ και καιρό, ένα τόσο σοβαρό εγχείρημα απαιτεί κάτι περισσότερο. Συγκεκριμένα, απαιτούνται τα μέσα που διασφαλίζουν ότι, ανεξάρτητα από το αν μια συνεδρία λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες, στο Λονδίνο, στο Γιοχάνεσμπουργκ ή στο Κεοκούκ, αυτό που παραδίδουν οι ώντιτορ στους πρηκλήαρ τους είναι η ακριβής, σωστή τεχνολογία, που εφαρμόζεται κατά γράμμα όπως αναφέρουν τα Τεχνικά Δελτία του HCO.

Η ανάγκη να πετύχουμε αυτό το βαθμό αποτύπωσης φέρνει στο επίκεντρο την ύψιστη σημασία των οργανισμών της Σαηεντολογίας. Γιατί από την επιτυχή εκτέλεση των λειτουργιών τους εξαρτάται το αν ο Άνθρωπος θα ελευθερωθεί. Σ’ αυτή την ξεχωριστή διάλεξη για το πώς οι οργανισµοί της Σαηεντολογίας εκπληρώνουν τις ύψιστες ευθύνες τους, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ όχι µόνο αποκαλύπτει το ζωτικό συνδετικό κρίκο µεταξύ τεχνολογίας και οργάνωσης, αλλά και µέσω αυτής της σχέσης, την επίτευξη της επιχείρησης «Κλήαρ Κόσµος».

« Κλασικες Διαλεξεις